Aanstaande vrijdag is het weer zover. De enige echte Amsterdamse derby in Sporthallen Zuid staat weer op het programma. Om 21:30 uur trappen ’t Knooppunt en ASV LEBO af in zaal 2.

Het afgelopen jaar stonden er een aantal spannende onderlinge duels op het programma. Vorig seizoen wisten ASV LEBO en ’t Knooppunt beide 1 competitie wedstrijd te winnen. Bekerwinnaar ‘T Knooppunt versloeg ASV LEBO in de halve finale, maar ASV LEBO wist misschien wel het belangrijkste duel te winnen. In een zinderende finale won ASV LEBO uiteindelijk na penalty’s.

schaal

Dit seizoen werd geopend met de supercup, waarin opnieuw ASV LEBO en ’t Knooppunt tegenover elkaar stonden. Ook dit keer wist LEBO te winnen en pakte zo opnieuw een beker.

‘T Knooppunt is echter hard opweg om opnieuw mee te strijden om de landstitel. Waar het dit seizoen ijzersterk de competitie is begonnen, heeft ASV LEBO misschien wel de slechtste seizoensstart ooit gekend. Alle 7 wedstrijden werden oprij verloren. Ook de wedstrijd tegen ’t Knooppunt in de eerste helft van de competitie. ASV LEBO heeft zich inmiddels goed herpakt en staat nu op een 7e positie. De play-offs zijn erg lastig om nog te halen, maar vorige week wist het mede titel kandidaat Hovocubo met 8-1 naar huis te sturen.

juichen

Zou ASV LEBO wederom weer ijzersterk voor de dag kunnen komen? We zullen het zien. In ieder geval is de verwachting dat het weer een top derby zal gaan worden! Komt alleen naar Sporthallen Zuid om de mannen van coach Calvin Blankendal aan te moedigen naar de overwinning. Let wel op: De wedstrijd in hal 2 biedt maar plaats voor 600 bezoekers. VOL = VOL dus kom op tijd.

calvin

Bewaren

Bewaren