ASV Lebo verslaat FC Eindhoven in beker

Ook de laatste halve finalist van het landelijke bekertoernooi is bekend. ASV Lebo was in Eindhoven met 5-6 te sterk en nam daarmee revanche op de recente nederlaag in competitie.

Na drie minuten spelen maakte Rachad Madi de openingstreffer voor ASV Lebo. Nog geen minuut later maakte Youssef Makraou er 0-2 van. Vervolgens was het de Braziliaan Raphinha die het eerste doelpunt voor de thuisploeg wist te maken met een fraai lobje: 1-2. Diezelfde Raphinha zorgde ook voor een 2-2 ruststand. Mouhcine Zerouali had de comeback nog voor rust compleet kunnen maken, maar hij faalde vanaf tien meter.

Ook in de tweede helft ging de wedstrijd in een hoog tempo heen en weer. Bilal Achenteh bracht FC Eindhoven op een 3-2 voorsprong en meteen kwam ASV Lebo weer langzij door een treffer van Youssef Makraou: 3-3. Vervolgens lukte het de Amsterdammers tot twee keer toe om een marge van twee doelpunten te bewerkstelligen. Maar ook volgde daar tweemaal een aansluitingstreffer op. Maar ondanks nog een aantal moedige pogingen lukt het FC Eindhoven niet om nog langzij te komen.

ASV Lebo kan in de halve finale Hovocubo, Be ’79 of ZVV Ede tegenkomen.

Bron: www.eredivisie-zaalvoetbal.nl