Norbert Vermeij overleden

Met diepe verslagenheid en grote droefheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Norbert Vermeij op vrijdag 15 januari.

Meer dan 25 jaar was Norbert een van de gezichten van onze vereniging en bij iedereen in de zaalvoetbalwereld bekend en geliefd. Eerst als scheidsrechter en zaalcommissaris, maar ook al snel ontving hij bij de thuiswedstrijden de scheidsrechters. Eerst alleen, maar later vormde hij met zijn vrouw Sylvia een hecht team dat niet weg te denken was bij de organisatie rond de thuiswedstrijden van het eerste team. Bovendien verzorgden zij samen ook nog de was voor ons vrouwenteam, de jeugd en het tweede team bij de mannen. Ook toen het met zijn gezondheid wat minder ging, was Norbert met geen tien paarden weg te houden bij de thuiswedstrijden van het eerste en tweede.

Vrijwilligers zoals Norbert en zijn Sylvia zijn zeldzaam. Wij zijn hem enorm dankbaar voor alles wat hij voor ASV LEBO heeft betekend. Iedereen die bij ASV LEBO betrokken is, zal Norbert enorm missen.

Spelers en bestuur wensen Sylvia en familieleden veel sterkte bij  het dragen van dit grote verlies.

Bestuur ASV LEBO