MASITA NIEUWE PARTNER ASV LEBO

Na een lange periode van onzekerheid en weinig wedstrijden is ASV LEBO weer gestart met de voorbereidingen. Niet alleen in de zaal, maar ook achter de schermen wordt hard gewerkt voor optimale prestatie. Na goed overleg heeft het bestuur samen met MASITA (ISBC Sports) de samenwerking voor de komende jaren vastgelegd.

Het komende seizoen zal de selectie dus uitkomen in nieuwe kleding verzorgd door MASITA. Met het oog op professionalisering zijn wij als ASV LEBO ontzettend blij met MASITA als nieuwe partner!

 

 

 

 

 

 

 

MASITA (ISBC Sport)

Masita is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Destijds lag de nadruk vooral op de productie en verkoop van lederen producten, zoals tassen en ballen. In de jaren ’60 heeft Masita zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van eigentijdse teamsportkleding. Inmiddels heeft het merk internationale allure en leveren we in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Door de nieuwe samenwerking met ASV LEBO zet MASITA haar stempel in de Eredivisie Zaalvoetbal competitie en het zaalvoetbal in Amsterdam.