B1 staat na eerste competitieronde direct aan kop

Na weken voorbereiding was het gisteren eindelijk weer zover: de eerste competitiewedstrijd in de topklasse van dit seizoen. Onder leiding van Omar Tissoudali en assistent-trainer Faysal el Badre wisten de jongens een uitstekende wedstrijd neer te zetten tegen ZVC in Castricum. Er werd met maar liefst 6-2 gewonnen, waar ook de dubbele cijfers zelfs tot de mogelijkheden behoorden.

De jongens begonnen erg sterk en wisten tot de rust het doel schoon te houden. Na drie mooi uitgespeelde aanvallen wisten Tyler, Hamza en Sabir in de eerste helft het net te vinden. Een sterk spelende Morteza wist in de tweede helft tweemaal toe te slaan, waarna Othman nog voor de zesde goal zorgde. Helaas kreeg het team door twee individuele fouten nog twee doelpunten te verwerken, echter kon dit de pret niet drukken. De trainers zagen namelijk een zeer gretig team dat voor elke meter wilde strijden.

Volgende week vrijdag staat de thuiswedstrijd in Sporthallen Zuid op het programma tegen Scagha’66. De wedstrijd wordt om 20:10 gespeeld!

whatsapp-image-2016-09-17-at-15-26-43

Bewaren