A.s.v. LEBO is de start van de competitie slecht begonnen. Op bezoek bij FC Marlene gingen de mannen van coach Calvin Blankendal hard onderuit. Het werd 6-1.

Zoals altijd is FC Marlene uit een lastige horde. Zeker als de scherpte in de afronding afwezig is, wordt het een moeilijke horde. De start was dan ook voor FC Marlene, dat een aantal kansen creerde. Het waren persoonlijke fouten dat a.s.v. LEBO op een achterstand van 2-0 bracht. Hamdaoui en oud Lebo speler Anjane maakten de doelpunten.

A.s.v. LEBO herpakte zich goed en creerde 5 uitstekende mogelijkheden, maar de bal vloog er soms onmogelijk niet in. De 2-1 viel toch. Dat het via eenvan richting veranderd schot moest komen was typerend voor de avond. FC Marlene dat wel de scherpte had, beleefde hierdoor een makkelijke avond. Uiteindelijk werd het 6-1. Dat FC Marlene keeper Peter Rozenbeek tot Man of the Match werd gekozen, geeft ook wel aan dat er genoeg kansen werden gecreëerd.

Na het kampioenschap, de championsleague, BeNecup en de winst in de Supercup is het zaak om snel het vizier op de competitie te richten. Aangezien er minimaal 7 ploegen op de eerste 4 plaatsen azen, is het zaak om volgende week scherp te zijn. Thuis in Sporthallen Zuid wacht om 21:30 uur FCK de Hommel!