De selectie heeft het jaar 2015 afgesloten in stijl. Met alle betrokkenen inclusief een aantal vriendenteams werd er een toernooi gehouden. De selectie kan terug kijken op een mooie en succesvolle eerste seizoenshelft.

De 2e plaats op de ranglijst achter ’t Knooppunt laat zien dat ze hard op weg zijn om een play-off ticket te bemachtigen. Met een fantastisch doelsaldo laat het eerste team zien dat het over een uitstekende ploeg beschikt. Er zijn veruit de meeste goals gescoord. 74 stuks (Knooppunt staat met 64 goals op de 2e plek.). Daarnaast heeft de ploeg ook de minste tegendoelpunten. 34 om precies te zijn. TPP staat hiermee 2e met 37 doelpunten. Een doelsaldo van +40 is geweldig. ’t Knooppunt staat met het volgende beste doelsaldo +24 niet eens in de buurt.

Er zijn 2 wedstrijden die laten zien dat a.s.v. LEBO in topvorm verkeerd. Allereerst de belangrijke mentale overwinning op stadsgenoot ’t Knooppunt. 8-3 werd er maar liefst gewonnen. Zo zie je maar dat een hect team het wint van kwaliteit.

De tweede wedstrijd is de bekerwedstrijd uit bij zvv Eindhoven. Deze werd met maar liefst 10-0 gewonnen terwijl thuis in de competitie nog ongelukkig met 3-2 werd verloren. Het was de ploeg die revanche wilde nemen en hebben dit in stijl gedaan.

Iedere wedstrijd worden er ontelbaar veel kansen gecreëerd. Indien de ploeg elke wedstrijd op scherp staat is er geen team dat a.s.v. LEBO kan stoppen. Dit belooft wat voor 2016!