A.s.v. LEBO heeft verliest thuis bijna nooit. Vorig seizoen ongeslagen (buiten de laatste thuiswedstrijd voor de play-offs om), echter verloor het thuis afgelopen vrijdag ongelukkig van zvv Eindhoven.

Na een slecht begin, waarin a.s.v. LEBO op 1-0 achterstand kwam, liep het de gehele wedstrijd achter de feiten aan. De 1-1 van Cihan Ozcan was top, maar kwam het weer op een 1-2 achterstand.  Meteen na rust scoorde a.s.v. LEBO de gelijkmaker na een mooi doelpunt van Ike Neil. Echter lukte het maar niet om te scoren. Wat a.s.v. LEBO ook probeerde, de keeper van Eindhoven hield alles tegen.

Het spel ging op en neer en was voor het publiek een zeer aantrekkelijke wedstrijd. Zeker bij een 5-5 foutenstand. Echter kreeg a.s.v. LEBO een penalty tegen die onberispelijk werd binnengeschoten. a.s.v. LEBO zocht uit alle macht naar de gelijkmaker en wisselde de keeper in voor een veldspeler. Met nog 15 seconden op de klop kreeg ook a.s.v. LEBO een uitgelezen mogelijkheid om alsnog gelijk te maken. Achraf Azzouz mocht aanleggen voor de 10 meter trap. Helaas werd deze mooi gestopt door de zeer sterk keepende doelverdediger van zvv Eindhoven.

Aanstaande maandag 26 oktober speelt het 1e team een bekerwedstrijd in de CALANDHAL tegen ’t Knooppunt 2. De wedstrijd begint om 20:30 uur