TPP Rotterdam – a.s.v. LEBO

Vrijdag 11 september stond de eerste uitwedstrijd op het programma in Rotterdam tegen TPP. Voor a.s.v. LEBO de kans om na twee wedstrijden, wederom bovenaan de ranglijst te blijven staan. Vorig seizoen wist a.s.v. LEBO met 3-2 te winnen. Echter uitwedstrijden in Rotterdam zijn altijd lastig.

LEBO begon niet scherp met de wedstrijd en dat resulteerde in een vroege 0-2 achterstand. De thuisploeg was de eerste 15 min de baas over LEBO. Echter was het einde van de eerste helft voor a.s.v LEBO, echter bleven de doelpunten uit. Ruststand 2-0 in het voordeel van TPP.

De tweede helft begon LEBO heel sterk door gelijk op 2-2 te komen. TPP was het even kwijt, totdat er uit een fout de 2-3 werd gemaakt. Deze onverwachte tegentreffer, zorgde voor een mentale dreun, die a.s.v. LEBO niet meer te boven kwam. In rap tempo liep TPP uit naar 5-2. Binnen 10 minuten werd het 6-5. In deze 10 minuten liet a.s.v LEBO weer even zien uitstekend te kunnen voetballen. Echter zorgden persoonlijke fouten in een 7-5 verlies van a.s.v. LEBO. Een leerzame wedstrijd, waarin genoeg over valt te evalueren.

 

Eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 25 september thuis tegen zvv Hovocubo.

loesoe