In de eredivisie van het zaalvoetbal heeft  a.s.v. LEBO een goede start van het jaar gemaakt. De ploeg van Calvin Blankendal won met maar liefst 1-6 in Den Bosch van FCK De Hommel.

De grote man aan Amsterdamse zijde was aanvoerder en international Zaid el Morabiti die in Den Bosch drie treffers voor zijn rekening nam. El Morabiti opende, na een gelijk opgaande eerste helft, in de negende minuut de score. Appie el Azhari verdubbelde niet veel later de voorsprong (0-2). De Hommel moest halverwege de eerste helft haar doelman Coen Burg missen. Hij verliet per brancard het veld en heeft waarschijnlijk een hersenschudding opgelopen. Vijf minuten voor rust zorgde Samir Makhouki voor de aansluitingstreffer (1-2). Dat was tevens de ruststand, want de 10 metertrappen werden door beide verenigingen gemist.

De tweede helft leverde de thuisploeg via Ouaddouch en Mejoud een paar grote kansen op, maar LEBO-doelman Hogewoning wist niet van wijken. Een rode kaart voor Maarten de Hommel bracht de thuisploeg nog meer in de problemen. De Amsterdammers profiteerden optimaal en binnen drie minuten was het duel beslist. El Morabiti scoorde twee keer en Omar Tissoudali maakte er zelfs 1-5 van. In de laatste minuut van de wedstrijd bepaalde Younes Makraou, de eindstand op 1-6.