De A1 van Aorc/Lebo Vastgoed heeft met een 5-7 overwinning op Vrone vertrouwen getankt voor de aankomende play-off wedstrijden die hoogstwaarschijnlijk eveneens tegen s.v. Vrone zullen zijn. De A1 geeft hiermee een duidelijk signaal af aan s.v. Vrone, er is voor hun niks te halen in de play-offs.

De A1 startte vlammend waardoor de Vrone keeper in de 2e minuut de bal al uit het netje mocht vissen; Na een flitsende aanval van Aorc/Lebo Vastgoed was Hicham het eindstation die koelbloedig afrondde. Hierna volgde een rommelige eerste helft met fouten aan beide kanten. Vooral achterin bij Aorc/Lebo Vastgoed zag het er niet goed uit, de fouten die daar gemaakt werden resulteerden uiteindelijk in een 4-3 achterstand met rust.

Aorc/Lebo Vastgoed liet vanaf de start van de tweede helft zien wat hun intenties waren, ze namen geen genoegen met minder dan drie punten en dat straalde ze vanaf het eerste fluitsignaal in de tweede helft ook duidelijk uit. Door een aantal goedlopende aanvallen werd het net gevonden en er werden aanzienlijk minder fouten gemaakt waardoor Vrone maar weinig gevaarlijk kon worden. Aan het eind van de strijd was een 5-7 eindstand op het scorebord te zien, een knappe overwinning voor de mannen van Najib “Tiki” Taki.

Nog twee duels te gaan in de competitie waarna de play-off wedstrijden zullen plaatsvinden!