AORC/LEBO Vastgoed genomineerd voor amateurclub van het jaar.

Nominaties Meer dan Voetbal Awards van hoog niveau

Amsterdam, 13 november 2014

AORC/LEBO Vastgoed is blij te kunnen vermelden dat de vereniging tot de laatste drie genomineerden behoort om mee te dingen naar de prijs “Amateurvereniging van het jaar 2014”. Stichting Meer dan voetbal heeft dit vandaag bekend gemaakt. De nominatie is opnieuw een bevestiging dat AORC/LEBO Vastgoed een van de meeste maatschappelijke verenigingen is in Nederland.

AORC/LEBO Vastgoed is met meerdere projecten actief in Amsterdam. Dit seizoen is de vereniging actief met 3 zaalvoetbal basisscholencompetities in Amsterdam, organiseren zij straatvoetbaltrainingen, speciale meidenvoetbaltrainingen, ondersteunt huiswerkbegeleiding en wordt het zaalvoetbalbusje ingezet als boodschappen bus voor ouderen. Ook voorziet AORC/LEBO Vastgoed de leerlingen van het Calvijn met Junior College van maatschappelijke stages.

scholencompetitie west stichting aorc lebo profielfoto

Stichting Meer dan Voetbal omschrijft AORC/LEBO Vastgoed als volgt: “Het maatschappelijke programma vormt min of meer de kern van de club. AORC heeft een concrete focus en doelgroep binnen een achterstandswijk. Brengt zaalvoetbal naar de straat en de straat naar zaalvoetbal. Rolmodellen zijn positief en werken. Iedereen binnen de club doet mee (spelers, trainers en verenigingsmanager). AORC werkt daarbij goed samen met partners en probeert echt blijvende verbeteringen in gedrag en sfeer te bewerkstelligen.”

Nick van Teeffelen, verenigingsmanager van AORC/LEBO Vastgoed vertelt: “Het is mooi dat opgemerkt wordt dat AORC/LEBO Vastgoed maatschappelijk haar steentje bijdraagt aan de maatschappij. Dankzij de hoofsponsor LEBO Vastgoed BV. heb ik de mogelijkheid om al deze projecten te ontwikkelen en op te zetten. We werken veel samen met instanties en partijen uit de omgeving en zetten onze rolmodellen uit het eerste team in, die als positieve inspiratie bron dienen voor de jeugd uit de achterstandswijken van Amsterdam.” 

AORC/LEBO Vastgoed is samen met de voetbalclub DZC’68 en SC Enschede nog in de race voor de Meer dan Voetbal Award. De clubs moeten middels een pitch de jury overtuigen waarom zij de prijs verdienen. Begin 2015 zal de uitslag bekend worden gemaakt.

 

Klik HIER om te zien hoe AORC/Lebo Vastgoed in Hart van Nederland aan het woord kwam.

Bekijk hieronder de filmpjes van de diverse projecten van AORC/LEBO Vastgoed: