AORC/Lebo Vastgoed koploper en plaatst zich officieel voor de play-offs

FCK de Hommel verliest van TPP en verliest hierdoor de koppositie

AORC/Lebo Vastgoed heeft zicht officieel geplaatst voor de play-offs. Door de winst op HV/Veerhuys (8-3) en het verlies van FCK de hommel bij TPP (3-5) is AORC/Lebo Vastgoed de trotse koploper. Met nog 2 wedstrijden te gaan kan AORC/Lebo Vastgoed zich alvast voorbereiden op de play-offs.
De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Het was echter HV/Veerhuys dat zichzelf de das omdeed. De hekkensluiter had tot twee keer toe de pech dat de bal via het been van een eigen speler in het doel verdween. AORC/Lebo Vastgoed bleef professioneel spelen en liep in de tweede helft uit naar 7-0. Enige verslapping zorgde voor twee tegendoelpunten. Het werd uiteindelijk 8-3 en met nog twee wedstrijden te gaan heeft AORC voor het eerst in de geschiedenis de play-offs behaald.

AORC heeft nog twee topwedstrijden op het programma. Eerst volgt op 17 april de Amsterdamse derby tegen ’t Knooppunt en de laatste wedstrijd is de thuiswedstrijd op 25 april tegen FC Eindhoven. In de Amsterdamse derby zijn de punten voor ’t Knooppunt van groot belang in de strijd om plek 4, die nog recht geeft op de halve finales voor de play-offs.

De huidige stand in de eredivisie:
1 AORC/Lebo Vastgoed 18 gespeeld 39 punten
2 FCK De Hommel 18 gespeeld 37 punten
3 FC Eindhoven 17 gespeeld 36 punten
4 ’t Knooppunt 17 gespeeld 31 punten
5 TPP 18 gespeeld 28 punten
6 FC Marlene 17 gespeeld 27 punten
7 Hovocubo 17 gespeeld 25 punten

Komende programma AORC/Lebo Vastgoed
Vrijdag 17 April 20:30 uur, ’t Knooppunt – AORC/Lebo Vastgoed (Amsterdamse derby)
Vrijdag 25 April 20:30 uur, AORC/Lebo Vastgoed – FC Eindhoven (nummer 2)
01/02 mei eerste wedstrijd play-offs. Halve finale Nederlands kampioenschap