AORC/Lebo Vastgoed speelde afgelopen zaterdag tegen FCK de Hommel voor een laatste kans om een derde beslissingswedstrijd af te dwingen. Gezien het spelbeeld was het een wonder dat FCK de Hommel niet op grote achterstand stond aan het einde van de wedstrijd. Het was keeper Coen Burg die FCK de Hommel met kunst en vliegwerk overeind wist te houden.  Na een 1-0 en 2-1 voorsprong was het FCK de Hommel die wederom liet zien erg efficient te zijn in de afronding. Na een 4-3 voorsprong kreeg AORC/Lebo Vastgoed in de laatste 6 minuten, vier levensgrote kansen, maar het geluk ontbrak. Met Omar Tissoudali als 5e veldspeler, probeerde AORC/Lebo Vastgoed alles op alles te zetten. Net toen het te laat leek, kreeg AORC/Lebo Vastgoed met nog 0,3 seconden op de klok een corner. Het was Zaid el Morabiti die de bal snoeihard richting het doel schoot. De bal kwam op de schouder van de op zijn knieen opgestelde Samir Makhouki en vloog direct de goal in.

Werkelijk iedereen dacht aan een doelpunt. Inclusief 3 van de 4 scheidsrechters, alleen de heer Benaissa wist de spelregels niet en keurde de goal af. Waarom de andere scheidsrechters hier in mee gingen was onduidelijk. De uitleg na afloop aan aanvoerder el Morabiti sloeg werkelijk nergens op. Wederom is het scheidsrechter Benaissa die ons tegen FCK de Hommel benadeeld. Een internationale scheidsrechter die voor de tweede keer in twee seizoenen heeft laten zien dat hij de spelregels niet kent.

Voor AORC/Lebo Vastgoed is hierdoor het seizoen afgelopen. Een seizoen waarin het team heeft laten zien, dat het enorme stappen heeft gemaakt en veel steun krijgt van een grote groep supporters, familieleden en vrijwilligers. Dit belooft veel goeds voor volgend seizoen.

 

De samenvatting van FCK de Hommel – AORC/Lebo Vastgoed

 

Moment van de week: De afgekeurde goal van Zaid el Morabiti

 

Reactie coach Calvin Blankendal