AORC/Lebo Vastgoed verliest onnodig van FCK de Hommel.

DEN BOSCH – AORC/Lebo Vastgoed heeft zichzelf te kort gedaan in de uitwedstrijd bij FCK De Hommel. AORC/Lebo Vastgoed creëerde een dozijn aan goede kansen, maar het geluk was niet aan Amsterdamse zijde.

Schermafbeelding 2014-11-10 om 09.07.00

AORC/Lebo Vastgoed begon ijzersterk aan de wedstrijd. Een drie tal mogelijkheden zorden helaas niet voor het verdiende openingsdoelpunt voor AORC/Lebo Vastgoed. FCK de Hommel mocht doelman Coen Burg dankbaar zijn dat het niet meteen tegen een achterstand aan keek. De keeper trad driemaal vakkundig op. Aan de andere kant was het wel direct raak. FCK De Hommel-aanvoerder Adil Zouthane schoot zijn team bij het eerste beste schot tussen de palen op voorsprong. Eén minuut later stond het 2-0. Het bekeken schot van Tevfik Ceyar verdween achter doelman Pascal Doest. Ook na de 2-0 bleef AORC/Lebo Vastgoed voetballen, maar de bal mocht er niet in. Gezien de kansen verhoudingen in de eerste helft was de tussenstand zeer geflatteerd.

Na de rust was het dan toch raak voor AORC/Lebo Vastgoed. Een vrije trap van Zaid el Morabiti was Burg te machtig. Even leek De Hommel te knakken. AORC/Lebo Vastgoed bleef uitstekend spelen, maar juist op het moment dat de 2-2 in de lucht hing, counterden de gastheren naar 3-1. Opnieuw was het Ceyar die de bal binnen werkte.

Beslist was het nog niet. Vijf minuten voor tijd verkleinde AORC/Lebo de achterstand opnieuw tot één doelpunt. Younes Makraou bracht de spanning terug, nadat Zaid el Morabiti de bal langs de keeper tikte en Younes Makraou de bal voor open doel kon intikken. In de laatste minuten had AORC/Lebo Vastgoed pech door opnieuw de paal te raken en het was zonde dat Ike Neil een mooi actie niet bekroond zag worden met een doelpunt. Drie seconden voor tijd bracht FCK de Hommel de eindstand op het scorebord.

De punten waren dan niet voor AORC/Lebo Vastgoed. Het vertoonde spel was tegen een kampioenskandidaat uitstekend. Vrijdag staat de thuiswedstrijd op het programma tegen HV/Veerhuys.

SportsInterest.eu heeft weer een samenvatting gemaakt. Deze is via de volgende link te bekijken. Of klik op de youtube video hieronder: