AORC/Lebo Vastgoed heeft met 4-8 gewonnen van LZV Kuypers Hair & Well. Na een slecht begin waarin AORC/Lebo Vastgoed met 3-0 achter kwam, zorgde het goede en gretige spel uiteindelijk voor de 8-4 overwinning. Hierdoor stijgt AORC/Lebo Vastgoed naar de tweede plaats.

AORC/Lebo Vastgoed moest even slikken toen ze met 3-0 achter kwamen. 2 vrije trappen en een doorgebroken speler zorde voor de snelle achterstand. AORC/Lebo Vastgoed miste zelf de kansen, waar LZV die wel maakte. Echter raakte AORC/Lebo Vastgoed niet in paniek. Met goed uitgevoerde aanvallen en hard werken werd de ruststand op 2-3 bepaald.

Na rust ging AORC/Lebo Vastgoed door waar het gebleven was. Met een ontketende Ike Neil die 4 van de eerste 5 doelpunten maakte en vooral de laatste van grote schoonheid was. Ike kreeg de bal op links aangespeeld, wipte de bal met een subtiele voetbeweging over de instappende LZV speler heen. Bewaarde het overzicht door de bal op Pablo te spelen en Pablo zag Ike weer bij de tweede paal vrij staan die hem schitterend binnenschoot.

Uiteindelijk won AORC/Lebo Vastgoed met 8-4. AORC heeft laten zien mentaal sterk te zijn en is nooit in paniek geweest. Door deze overwinning is ligt AORC op schema voor de play-offs.

 

Man of the Match: Ike Neil, die 4 doelpunten maakte, maar de teamprestatie van vandaag man niet vergeten worden.

Ike Neil