ASV Lebo JO17-1 geeft in slotminuten drie punten uit handen

Afgelopen vrijdag reisden de mannen van ASV Lebo JO17-1 af naar Alkmaar voor de wedstrijd tegen HZV/Het Vennewater JO17-2. Waar het een week eerder tegen de clubgenoten van JO17-1 uitstekend liep, liet het dit keer in een aantal fases te wensen over.

In de eerste helft wist de thuisploeg met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan. Aan ASV Lebo’s kant wist Taha Yassine het enige doelpunt voor rust te maken.

Na de rust ging het al een stuk beter: het duurde niet lang voordat ASV Lebo op 2-3 wist te komen dankzij twee doelpunten van wederom Taha Yassine, die een goede wedstrijd speelde. Dit wisten de bezoekers lang vol te houden. Helaas niet lang genoeg, want de thuisploeg wist kort voor het eindsignaal door een onoplettende verdediging twee keer het net te vinden. Hiermee kwam de eindstand op 4-3.

Aanstaande vrijdag ontvangt ASV Lebo JO17-1 in sporthal Calvijn om 20:00 V.V. Bergen JO17-1. Tegen en op bezoek bij deze ploeg wist ASV Lebo bij de openingswedstrijd van het seizoen met 2-2 een punt maar Amsterdam mee te nemen.