ASV Lebo JO17-1 sluit beladen wedstrijd met gelijkspel af

Afgelopen vrijdag kregen de mannen van ASV Lebo JO17-1 onder leiding van trainers Faysal el Badre en Gerry de Koning in sporthal Calvijn HV/Veerhuys JO17-2 op bezoek. Het was een erg beladen wedstrijd, waar de scheidsrechter achteraf de meest besproken persoon was. Helaas was het duidelijk te zien dat de scheidsrechter niet consequent de wedstrijd floot.

De thuisploeg schoot in de eerste minuten gelijk uit de startblokken met twee snelle doelpunten van Zakaria. Kort hierna maakten de bezoekers de 2-1, waarna Taoufik met een mooi schot weer voor een verdubbeling van de voorsprong zorgde. Weer kwamen de bezoekers kort daarna dichterbij met de 3-2. Daarna was het wederom Taoufik die de 4-2 maakte. Met nog een treffer van de bezoekers gingen de ploegen met een tussenstand van 4-3 de rust in.

De tweede helft was veel minder spectaculair dan de eerste, echter heeft de scheidsrechter hierin wel voor veel commotie gezorgd. Een speler van ASV Lebo JO17-1 werd onterecht bestraft met een gele kaart. Verder werd een schot van de bezoekers, die duidelijk naast ging, in eerste instantie geteld als doelpunt. Na veel demonstreren werd dit gelukkig teruggedraaid. Met een man minder kreeg de thuisploeg nog wel de 4-4 tegen. Gelukkig wist Adnan in de laatste minuten nog voor 5-4 te zorgen, wat voor de thuisploeg voor veel opluchting zorgde. In de laatste minuut maakte de scheidsrechter een cruciale fout, door een duidelijke overtreding op Zakaria onbestraft te laten, waarna de bezoekers in de laatste minuut nog voor de gelijkmaker en tevens de eindstand van 5-5 wisten te zorgen.

Aanstaande vrijdag reizen de mannen van ASV Lebo JO17-1 af naar Zwaag voor wederom de ontmoeting met HV/Veerhuys JO17-2. De Amsterdammers willen niets aan het toeval overlaten en ook met niets minder dan drie punten huiswaarts te gaan.