Afgelopen vrijdag stond de uitwedstrijd onder leiding van trainers Faysal El Badre en Imad Aoulad Taher tegen Kondo Budjang op het programma. Voor de rust bleef het nog spannend, waar de eerste helft eindigde met een 2-2 tussenstand. Gelukkig wisten de Amsterdammers in de tweede helft wel te overtuigen en met 2-4 de wedstrijd af te sluiten.

In de eerste helft werd de openingstreffer na een mooie solo gemaakt door Sabir Ben Elkabir. Het tweede doelpunt kwam op naam van Sabir Ben Khalou.

Na de rust maakte de aanvoerder Hamza, na een flitsende versnelling langs de zijkant, een doelpunt van grote schoonheid. De bal eindigde na een verwoestende uithaal via de lat in het doel. Met deze voorsprong wist Hamza, die volgens de trainers zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde, zijn ploeg weer op sleeptouw te nemen. Sabir Ben Khalou maakte kort hierna de 2-4, wat voor de beslissing zorgde.

Aanstaande vrijdag staat de volgende wedstrijd, tevens laatste voor de play-offs, op het programma. Deze wordt gespeeld tegen Scagha om 20:10 in sporthal Calvijn.