Afgelopen vrijdag was het weer zover: de eerste wedstrijd voor Asv Lebo JO17-1 van dit seizoen onder leiding van trainer Faysal El Badre. Na een korte voorbereiding en een bijna compleet nieuw team beloofde het geen makkelijke opgave te worden.

In de eerste helft kwam Asv Lebo al redelijk vroeg op voorsprong dankzij de 1-0 van Sabri. Hierna ging de thuisploeg erg onzorgvuldig met de bal om en liet het organisatorisch te wensen over. Dit resulteerde na een verdedigende fout in een tegentreffer, waardoor de stand op 1-1 kwam. Voor rust maakte Yassir, na een mooie actie en hard schot in de kruising, gelukkig nog de 2-1.
Na een donderspeech van de trainer tijdens de rust, was de ploeg uit Amsterdam wakker. In de tweede helft verdubbelden zij al snel de voorsprong, dankzij een treffer van wederom Sabri: 3-1. Hierna werden er nog nauwelijks fouten weggegeven. Niet lang voor het einde van de wedstrijd werd nog de 4-1 door Ferhat en de 5-1 door Sabri in het doel gewerkt. Hiermee schreef Sabri een hattrick op zijn naam, waarmee hij zich tot Man of the Match bekroonde.

Op vrijdag 22 september staat de volgende wedstrijd op het programma. Dit keer uit tegen Hovocubo om 20:10.