Afgelopen vrijdag speelde asv Lebo JO17-1 onder leiding van trainers Faysal El Badre en Imad Aoulad Taher de halve finale van de play-offs tegen FC Marlene. Dit leek een pittige klus, omdat de jongens van Lebo in de competitieduels niet wisten te overtuigen tegen de sterke ploeg uit Heerhugowaard. De intensieve trainingen hebben uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen, de ploeg werd uiteindelijk met maar liefst 5-0 verslagen.

In de eerste helft bleef het bij één doelpunt van de thuisploeg, Saber Ben Elkabir wist voor rust voor de 1-0 te zorgen. De verdediging van Lebo stond als een muur, wat ervoor heeft gezorgd dat de tegenstander nauwelijks het doel heeft kunnen bereiken.

In de tweede helft ging het aanvallend veel beter. Mohammed wist, na een sterke actie van Tyler, voor de 2-0 te zorgen. Hierna volgde vanaf eigen helft een mooie solo van Sabir Ben Khalou die vervolgens de 3-0 binnenschoot. Kamiel zorgde hierna voor de 4-0, waar een mooie ingestudeerde counteraanval aan vooraf ging. Kort voor het einde van de wedstrijd wist de topscorer Sabir Ben Elkabir voor zijn tweede doelpunt van de avond te zorgen en schreef daarmee de 5-0 op het scorebord.

De return van deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 21 april om 20:30 in sporthal De Draai, te Heerhugowaard. Hierbij moet de 5-0 voorsprong worden verdedigd voor plaatsing in de finale op zondag 30 april.

Schermafbeelding 2017-04-12 om 09.01.35

Bewaren