Nog één thuiswedstrijd stond er op het programma voordat de play-off wedstrijden plaatsvinden: afgelopen vrijdag tegen hekkensluiter Scagha onder leiding van trainers Imad Aoulad Taher en Faysal El Badre. De dubbele cijfers werden helaas, door veel gekeerde doelpogingen, net niet gehaald: de tegenstander werd met maar liefst 9-1 verslagen.

In de eerste helft werd er door de thuisploeg zesmaal doel getroffen. Kamiel zorgde na een mooie actie van Yassir voor de openingstreffer. Hierna volgden Sabir Ben Khalou, Sabir Ben Elkabir, Achraf, Hamza en wederom Kamiel voor de overige treffers. Kort voor rust kwam de uitploeg nog op 6-1.

Na de rust zorgde Mohammed na een aantal eerdere pogingen voor de 7-1. Achraf maakte hierna zijn tweede en derde doelpunt van de avond, waardoor hij voor de eindstand van 9-1 zorgde.

Aanstaande vrijdag staat de eerste play-off wedstrijd op het programma. In een zogeheten ‘best of three’ krijgt asv Lebo tijdens de eerste wedstrijd Fc Marlene op bezoek. Deze wordt om 19:15 gespeeld in Sporthal Calvijn.

B1 play offs