Afgelopen vrijdag speelde de formatie van Zaid el Morabiti tegen Feyenoord Futsal.

In de eerste zes minuten kwam Feyenoord Futsal al snel op voorsprong door Yassin Labriki. In dezelfde minuut gaf ASV Lebo antwoord, door een assist van Youssef Makraou kon Ike Neil vrij in koppen en zorgde voor de aansluitings treffer.

Een paar minuten later werd Yassin el Hamdaoui door Noureddine Oulad ben Youssef in scoring positie gebracht, de 2-2 stond op het scorebord.

Zeven minuten voor de einde van de eerste helft miste Youssef Makraou een 10 meter trap.

De 2-3 kwam door een eigen doelpunt van Samuel Matheus, die de bal per ongeluk in eigen doel tikte, door een bal die Rachad Madi van rechts voor het doel gaf.

Beide teams gingen de rust in met 2-4, het laatste doelpunt in de eerste helft kwam op naam van Noureddine Ouald ben Youssef, wederom een assist van Rachad Madi.

In de tweede helft kwamen de spelers scherper uit de start blokken, in de achtste minuut in de tweede helft zorgde Noureddine Oulad ben Youssef dat Omar Tissoudali het vijfde doelpunt voor ASV Lebo kon binnen tikken (2-5). Twee minuten later deed Omar Tissoudali het zelfde, maar nu een assist van Rachad Madi (2-6).

Negen minuten voor het eindsignaal debuteerde Jaouad Essanoussi na een lange tijd van blessure bij ASV Lebo, een doelpunt score liet hij achterwegen, maar een gele kaart scoorde hij wel!

Zes minuten voor tijd zorgde Illias Aynaou ervoor dat ASV Lebo het zevende doelpunt maakte, stand 2-7!

Volgende week is er geen competitiewedstrijd maar een bekerwedstrijd. Woensdag 13 november a.s. aanvang: 19:30 uur tegen zvv Urk.