ASV Lebo O15 komt sterk uit de winterstop!

Afgelopen vrijdag had ASV Lebo O15 FC Kondo Budjang O15 op bezoek. ASV Lebo was voor de winterstop gretig op zoek naar een overwinning en met een stijgende lijn bezig. Kondo Budjang bleek uit een lastige tegenstander dus moesten de jongens van Lebo extra hun best doen om thuis de 3 punten binnen te slepen.

Lebo begon heel goed aan de wedstrijd en creëerde veel kansen. Na een foutje in de verdediging kwam Kondo Budjang alsnog op voorsprong. Safouan Belhadj, de topscorer van O15, maakte voor rust de gelijkmaker na een uitgespeelde aanval van Lebo.

Na rust waren de jongens gebrand om 3 punten binnen te slepen. De jongens van Lebo kregen de taak om hoger druk te gaan zetten. De jongens van Lebo waren erg gretig in de duels en dat werd beloond met een doelpunt van Badreddine Aankich. 5 minuten voor tijd wist Kondo Budjang de gelijkmaker te scoren uit een vrije trap.

De laatste fase van de wedstrijd was een genot om naar te kijken. Aan beide kanten werd er gestreden en gebikkeld. Er ontstond veel ruimte aan de kant van Kondo Budjang en Lebo kon hiervan profiteren. Wederom de topscorer, Safouan Belhadj, met een fraai doelpunt bepaalde de eindstand van deze wedstrijd, 3-2!

De spelers van ASV Lebo O15 hebben gestreden voor deze 3 punten en zijn dik verdiend. Taak voor het team om deze stijgende lijn voort te zetten de komende weken!

Opstelling: Walid (K), Abdoulaye, Ouassim, Adnane, Aimane, Badreddine (1x), Zaid, Kassem, Safouan (2x)