Vrijdag 22 maart

Asv Lebo O15 – Fc Marlene 015

Selectie; Hicham, Adnane, Moussa, Richie, Ayoub, Issie, Yassine, Badreddine, Naoufal en Younes 

Uitslag: 5-9

1x gele kaart ; Naoufal

Samenvatting

Asv Lebo heeft Fc Marlene op bezoek. De koploper Fc Marlene is momenteel nog ongeslagen na 18 wedstrijden. 

Afgelopen vrijdag speelde onze JO15-1 onder leiding van Trainer Yassir el Faraji een thuiswedstrijd tegen de koploper FC Marlene. Asv lebo begint sterk aan de wedstrijd en komt al snel op een 1-0 voorsprong door een mooie goal van de debutant Badreddine. Marlene komt terug en komt op voorsprong, het staat 2-1. De 2e debutant van vandaag, Ayoub maakt op fraaie wijze de 2-2. Badreddine maakt het spannend door de aansluitingstreffer te scoren, 3-4. Moussa met een afstandsschot en het staat 4-5. Kort daarna maakt Marlene de 4-6 in overtal na een verdedigende actie van Naoufal. Badreddine maakt zijn hattrick compleet en scoort de 5-7. De 2 debutanten spelen een uitmuntende wedstrijd, en Lebo maakt het de koploper aardig lastig. De wedstrijd eindigt in 5-9. 

Doelpunten makers;

Badreddine 3x

Ayoub 1x

Moussa 1x

Bijzonderheden;

Badreddine en Ayoub doen voor het eerst mee. Ze zitten op het Calvijn College en hebben zondag mee getraind. De jongens hebben een hele goede wedstrijd gespeeld. 

Voor de rest was het een hele leuke wedstrijd met veel goals en mooi voetbal. Coach is zeer tevreden over de vooruitgang. 

2 spelers zijn niet mee genomen vanwege afwezigheid op training. Selectie bestaat nu uit 12 spelers ( 2 keepers, 10 spelers )