ASV Lebo JO17-1 verliest in Zwaag tegen HV/Veerhuys JO17-2

Afgelopen vrijdag reisden de mannen van ASV Lebo JO17-1 onder leiding van trainers Faysal el Badre en Gerry de Koning af naar Zwaag voor de wedstrijd tegen HV/Veerhuys JO17-2. Het werd een wedstrijd om snel te vergeten. De mannen uit Amsterdam leken een of day te hebben, want er leek bijna niets goed te gaan.

Kort na het startsignaal wist HV/Veerhuys JO17-2 op 2-0 te komen door onoplettendheid in de verdediging. Hier wist Yassine goed op te anticiperen door de 2-1 binnen te schieten, maar helaas bleef het niet lang spannend: HV/Veerhuys JO17-2 maakte de 3-1. Kort voor rust schoot Abdelrahman nog wel de 3-2 binnen.

De donderspeech tijdens de rust leek niet te hebben geholpen, want al snel werd het 4-2. Het lukte de bezoekers wel weer om dichtbij te komen, dankzij een doelpunt van Amin, maar dit was helaas het laatste wat de Amsterdammers wisten te brengen. Kort voor het eindsignaal maakte de thuisploeg nog 5-3, wat tevens de eindstand werd.

Na een wedstrijd vol slordigheden en het missen van scherpte, is het nu taak om de knop om te zetten voor de volgende uitwedstrijd. Deze staat gepland op vrijdag 31 januari 2020. Dan reist ASV Lebo JO17-1 af naar Schagen voor de ontmoeting met Scagha 66 JO17-1.