ASV Lebo JO17-1 verslaat V.V. Bergen JO17-1 in vermakelijke wedstrijd

Na een week eerder de wedstrijd onnodig verloren te hebben, ontvingen de mannen van ASV Lebo JO17-1 afgelopen vrijdag V.V. Bergen JO17-1. De opdracht voor de thuisploeg was duidelijk: alles voor de winst.

In de eerste helft was ASV Lebo de bovenliggende partij. De thuisploeg hield veel balbezit en creëerde een aantal kansen. Er werd nauwelijks iets weggegeven. Het duurde niet lang voordat Abdelhamid de eerste treffer op zijn naam wist te schrijven. Kort daarna maakte Naoufel de 2-0. Dit was tevens de ruststand.

Tijdens de rust wekten de trainers Faysal el Badre en Gerry de Koning de indruk tevreden te zijn, maar ook realistisch: “we zijn er nog niet”. Belangrijk was dat deze voorsprong niet uit handen werd gegeven. Helaas maakten de bezoekers in de tweede helft al snel de 2-1. Hierdoor werd het nog even spannend, maar gelukkig wist Taha Yassine de voorsprong nog iets te vergroten door voor de 3-1 te zorgen. Dit hield de thuisploeg nog lang vol, maar kort voor het eindsignaal was te zien dat de vermoeidheid toesloeg: de bezoekers zorgden voor de 3-2. Kort hierna werd er afgefloten, waardoor ASV Lebo drie punten kon bijschrijven. De spelers kunnen hiermee tevreden terugkijken op een wedstrijd tegen een sterke ploeg die als derde op de ranglijst staat.

Aanstaande vrijdag ontvangt ASV Lebo JO17-1 in Sporthallen Zuid HV/Veerhuys JO17-1. Een overwinning betekent een plek omhoog naar plek 4 in de ranglijst, waarmee HV/Veerhuys wordt gepasseerd.