ASV Lebo JO17-1 weet na vermakelijke wedstrijd weer wat winnen is

De mannen van ASV Lebo JO17-1 kregen afgelopen vrijdag HZV/Het Vennewater JO17-1 op bezoek. Na de afgelopen periode wat punten te hebben laten liggen, was het voor de thuisploeg belangrijk deze wedstrijd winnend af te sluiten. Dit doel liet de ploeg van trainers Faysal el Badre en Gerry de Koning duidelijk merken.

Vanaf de eerste minuut was te zien dat ASV Lebo JO17-1 geen genoegen zou nemen met een gelijkspel of verliespartij. De ploeg liet op veel momenten mooi voetbal zien en wist dit in de eerste helft een aantal keer om te zetten in een doelpunt. Abdelhamid wist de score te openen met een vlammend afstandsschot die buiten bereik van de keeper in de kruising belandde. Niet lang hierna wisten de bezoekers via een (onterecht gegeven) vrije trap de gelijkmaker binnen te schieten. Hierna werd er door ASV Lebo iets uitgelopen door doelpunten van Naoufel en Kai. Kort voor rust kwam HZV/Het Vennewater nog op 3-2.

In de rust hebben de trainers de thuisploeg duidelijk wakker geschud, want er werd in de tweede helft nog nauwelijks wat weggegeven. Dankzij drie doelpunten van Zakaria, waarvan zelfs een doelpunt met een ondertal situatie en nog een doelpunt van Naoufel wist ASV Lebo niet lang na rust de 7-2 op het scorebord te zetten. Als laatste zette Taha Yassine een mooie aanval op, waarbij hij vanaf eigen helft met een fraaie actie een aantal spelers passeerde en Abdelrahman aanspeelde om de bal daarna bij de tweede paal terug te krijgen en het achtste doelpunt van de sterk spelende ploeg op zijn naam schreef. Dit was tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd, wat tot een eindstand van 8-2 resulteerde.

Op vrijdag 8 november 2019 reist ASV Lebo JO17-1 af naar Alkmaar voor de wedstrijd tegen HZV/Het Vennewater JO17-2. Deze wordt gespeeld om 19:15 in De Meent Bauerfeind.