ASV LEBO O.19-1 boekt een zakelijke overwinning op FC Marlene O.19-1.

Vandaag stond ASV LEBO O.19-1 tegenover FC Marlene O.19-1. Het moge duidelijk zijn, er is een stijgende lijn aanwezig in het spel van ASV LEBO O.19-1. Het doel van vandaag, de drie punten meenemen naar Amsterdam!

De wedstrijdbespreking was kort en duidelijk. Hierna volgde een scherpe warming-up onder leiding van aanvoerder Younes Tounsi. De wedstrijd begon fel van beide kanten. FC Marlene O.19-1 kwam via een vrijetrap al vroeg op een 1-0 voorsprong.

ASV LEBO O.19-1 dicteerde de wedstrijd echter en creëerde veel kansen. Enkele minuten na de openingstreffer stond alweer de 1-1 op het scorebord. Een ingestudeerde vrijetrap die binnen werd geschoten door Mohamed. Dit was direct ook de ruststand.

In de tweede helft was het ASV LEBO O.19-1 die vanaf het fluitsignaal hoog druk zette. Dit resulteerde in een uitgespeelde counter, 2-1 doelpuntenmaker dit keer Sabir ben Khalou. Door een individuele fout kwam FC Marlene O.19-1 terug in de wedstrijd, 2-2.

ASV LEBO O.19-1 speelde de wedstrijd daarna zakelijk en geduldig uit. De 2-3 werd kort na de gelijkmaker voorbereid door Sabir ben Khalou met een fenomenale individuele actie, doelpuntenmaker opnieuw Mohamed. Enkele minuten voor het eindsignaal werd het 2-4, doelpuntenmaker Anass.

ASV LEBO O.19-1 laat stapsgewijs een stijgende lijn zien gedurende dit seizoen. De spelers ontwikkelen zich elke week, dit is gunstig voor de doorstroom. Onlangs heeft Anass zijn debuut mogen maken in de hoofdmacht van ASV LEBO 1. Wij hopen dat meerdere spelers deze ervaring mogen opdoen in de toekomst.

Opstelling: Santos(K), Sabir BK(1x), Zaid, Mohamed(2x), Younes(C), Nabil, Anass(1x) en Yassin.

Woensdag 20 November, 20:10 uur
Sportcentrum Noorderend, Heerhugowaard