ASV LEBO O.19-1 komt sterk uit de startblokken na de winterstop.

Woensdag stond ASV LEBO O.19-1 tegenover ZVV Zwaag O.19-1 in de Sporthallen Zuid. Dit was de eerste wedstrijd na de winterstop, altijd even wennen weer. Net zoals altijd was ook dit keer het doel om de drie punten veilig te stellen.

De wedstrijd begon rustig van beide kanten. Het was ASV LEBO O.19-1 dat het meeste balbezit had en het tempo bepaalde. Na een individuele fout achterin stond het al vroeg in de wedstrijd 0-1 voor ZVV Zwaag O.19-1. Na goed druk gezet te hebben door het team volgde kort daarna de gelijkmaker van debutant Jordi, 1-1.

ASV LEBO O.19-1 was geduldig en wachtte af op het juiste moment. Mohamed Bendidi werd ingespeeld en draaide mooi weg van zijn directe tegenstander en maakte de 2-1. Amine kon daarop de 3-1 op het scorebord zetten na een afgeketst schot. ASV LEBO O.19-1 besloot vervolgens om hoog druk te zetten.

Dit resulteerde direct in de 4-1 van Amine, een fenomenale assist van Saber ben Khalou met buitenkant voet door de as van het veld. ZVV Zwaag O.19-1 was het even kwijt, Mohamed Bendidi zag zijn kans en schoot de 5-1 tegen de touwen. Uit een uitgespeelde counter kon de tegenstander scoren, 5-2.

ASV LEBO O.19-1 hield het baltempo hoog en de ruimtes klein achterin. Uit een counter kon Saber ben Khalou met links de 6-2 op het scorebord zetten. ZVV Zwaag O.19-1 maakte kort hierna de 6-3. In de tweede helft zette ASV LEBO O.19-1 wederom hoog druk op de tegenstander. Door een fenomenale uittrap van onze keeper Santos kon Anass de 7-3 binnenschieten.

Enkele minuten voor tijd kon Mohamed Bendidi zijn derde doelpunt maken uit een counter, 8-3. ASV LEBO O.19-1 liet zich vervolgens zakken en loerde op de counter, iets waar we afgelopen periode op hebben getraind. Dit resulteerde in een einduitslag van 9-3, doelpuntenmaker opnieuw Mohamed Bendidi.

Als opleidingsvereniging zijn we verheugd om mede te delen dat aanvoerder Younes Tounsi definitief is overgeheveld naar de selectie van ASV LEBO 1. Dit heeft hij te danken aan zijn harde werken en mentaliteit. Namens de technische staf en spelers van ASV LEBO O.19-1 wensen wij hem veel succes!

Opstelling: Santos(K), Saber BK(1x), Mohamed, Nabil, Anass(1x), Jordi(1x), Amine(2x), Tekin(K), Ouasim en Mohamed Bendidi (4x).

Woensdag 15 Januari 20:10 uur
Sporthallen Zuid, Amsterdam