ASV LEBO O.19-1 neemt sportieve revanche op HZV Het Vennewater O.19-1.

De verdiende overwinning van ASV LEBO O.19-1 van vorige week heeft het team goed gedaan. Er is scherp en fel getraind, de focus lag alweer op de aankomende tegenstander HZV Het Vennewater O.19-1.

De vorige ontmoeting eindigde in een onnodige verlies voor ASV LEBO O.19-1. Het team was dus extra gebrand om dit keer de drie punten mee te nemen naar Amsterdam. Het plan was duidelijk, geduld behouden, druk zetten op de bal en geen ruimtes weggeven.

ASV LEBO O.19-1 had het meeste balbezit en creëerde veel kansen, echter waren we nog niet scherp in de afronding. Na miscommunicatie achterin kon HZV Het Vennewater O.19-1 vroeg de 0-1 maken. Kort hierna stond het alweer 0-2 door een individuele fout.

ASV LEBO O.19-1 liet daarna zien waarom zij kandidaat zijn voor de titel. Het tempo ging omhoog, twee keer raken. Dit resulteerde direct in een scherpe counter. Vlak voor het rustsignaal maakte debutant Amine de 2-1. Dit was tevens ook de ruststand.

Tijdens de rust werden de nodige instructies en aanwijzingen gegeven door de technische staf. Na enkele minuten spelen maakte Sabir el Otmani met een knappe actie de gelijkmaker, 2-2. ASV LEBO O.19-1 zette na de gelijkmaker vol druk op de tegenstander. Dit resulteerde in de 2-3, doelpuntenmaker Chakir. Vlak hierna volgde de 2-4, mooie individuele actie van de aanvoerder Younes Tounsi.

HZV Het Vennewater O.19-1 maakte vlak voor het eindsignaal de 3-4. Dit was direct ook het einduitslag van de wedstrijd. ASV LEBO O.19-1 toonde wederom karakter en strijd, volgende tegenstander FC Marlene O.19-1.

Opstelling: Santos(K), Sabir BK, Ouasim, Mohamed, Younes(C)(1x), Chakir(1x), Sabir ELO(1x), Nabil en Amine(1x).

Woensdag 13 November, 20:10 uur
Sporthal het Vennewater, Heilo