Asv LEBO heeft gisteravond goede zaken gedaan in de competitie. Stond het 4 competitieronden geleden nog stijf onderaan de competitie met 0 punten. Inmiddels is LEBO opgeklommen naar de 6e positie met 4 overwinningen op rij. Het werd gisteravond 6-3 in het voordeel van de ploeg van coach Calvin Blankendal. Zo kan het team met een geruststellende gedachte eindelijk een rust periode inplannen.

De spelers hebben namelijk geen zomerstop gehad, omdat doorgetraind werd voor de UEFA Futsal cup. Dat dat de spelers niet ten goede kwam in de start van de competitie is inmiddels bekend.

De wedstrijd van gisteravond is nooit in gevaar gekomen. Veerhuys wist nog wel op een 1-0 voorsprong te komen, maar Mo el Rougui wist al snel de 1-1 binnen te schieten. Daarna gaf LEBO deze voorsprong niet meer uit handen. Ridder el Morabiti wist de 201 binnen te schieten en dat was meteen de ruststand.

LEBO kwam in de tweede helft steeds met twee doelpunten voor. Onder andere Rougui, el Azhari en Tevrede wisten te scoren en zorgden uiteindelijk voor een mooie 6-3 overwinning. De doelpunten vallen weer voor LEBO waar dat in de eerste paar wedstrijden een groot probleem was.

Met 12 punten en 7 of 10 punten achterstand op nummer 4 FC Marlene (Spelen vandaag) begint het op 13 januari een thuiswedstrijd tegen datzelfde FC Marlene. Wil het nog enig kans maken op een play off positie dan moet er gewonnen worden van de directe concurrent.

Uw Verslaggever.