ASV LEBO heeft goede zaken gedaan door de lastige uitwedstrijd te winnen bij FC Eindhoven. Bij de plaatselijke FC werd het 3 – 6 voor de mannen van coach Blankendal.

FC Eindhoven heeft het dit seizoen erg lastig. De Eindhovenaren staan op een 10e plaats en weten maar niet te winnen. De ploeg speelt normaal voor het kampioenschap, maar dit seizoen komt het er niet uit. Veel ploegen zijn aan elkaar gewaagd en in de stand komt dat ook tot uiting.
Hovocubo en ’t Knooppunt laten zien over de beste selecties te beschikken. Ze gaan uitmaken wie nummer 1 en nummer 2 wordt. Daarachter is het uitermate spannend. Zvv Volendam doet het samen met promovendus Amicitia ongekend goed.  Uit 16 wedstrijden zijn respectievelijk 29 en 27 punten behaald. Lebo staat op de 5e positie met eveneens 27 punten, echter wel met 17 gespeelde wedstrijden. TPP en Veerhuys staan 4 punten achter LEBO maar wel met een wedstrijd minder gespeeld. Op dit moment zijn er 5 ploegen die strijden om 2 play-off tickets, dat recht geeft op het spelen van de halve finales voor het Nederlands kampioenschap. In jaren is het niet zo spannend geweest.

Na het gelijkspel tegen WSV en de verlies partijen tegen concurrenten Volendam en Veerhuys is het een knappe prestatie door te winnen in Eindhoven. Dat was voor de eerste keer. Doelpuntenmakers waren Ashraf Azzouz, Ike Neil, Rachid Maamri, Hicham Aklalouch en 2 x Omar Tissoudali.

Volgende week op 16 maart staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen TPP Rotterdam op het programma. Bij winst neemt het afstand van een directe concurrent.

Schermafbeelding 2018-03-05 om 09.42.20