ASV LEBO heeft het goede voorbeeld gegeven voor het veldvoetbal. Gisteren werd het 3-1 voor ASV LEBO en won het terecht van TPP Rotterdam. De mannen van coach Blankendal maakten het zichzelf nog erg moeilijk, door de score niet uit te breiden.

ASV LEBO begon goed aan de wedstrijd. Ike Neil die deze week vader is geworden van een zoon opende al snel de score via een mooie indiviuele actie. Onberispelijk schoot hij de bal na een knappe draai in de bovenhoek. Niet lang daarna verdiende TPP een penalty. Deze werd uitstekend benut. Het was ASV LEBO dat echter de meeste kansen creerde. Ook zorgde ASV LEBO dat het veel fouten maakte. Dit resulteerde in een 10 metertrap die uitstekend werd geparreerd door de al weken goed keepende Marcel Ons. Het was uiteindelijk aanvoerder Zaid el Morabiti dat de 2-1 op het score bord noteerde. Ook dit maal via een penalty.

Na de rust onstond er een open en aantrekkelijke wedstrijd waar beide ploegen onmogelijk te missen kansen misden. Beide keepers eisden een hoofdrol op en het was dan ook niet verwonderlijk dat keepers Marcel Ons tot Man of The Match werd benoemd. Pas toen TPP Rotterdam met 5 spelers ging voetballen om een doelpunt vlak voor tijd te forceren wist ASV LEBO het lege doel te bereiken. Via een balverovering van Ilias Aynaou de bal vlak voor tijd in open doel te schieten.

ASV LEBO speelt nog twee wedstrijden, dit is de uitwedstrijd bij zvv Eindhoven en de competitie wordt afgesloten tegen HV Veerhuys dat nog volop strijdt om de nacompetitie te ontlopen.