Na het gelijkspel op 18 november jongstleden tegen de B2 van Veerhuys konden de jongens van Lebo geen fouten meer maken. Afgelopen vrijdag reisde het team af naar Purmerend om het op te nemen tegen de B3. Onder leiding van de trainers Imad Aoulad Taher en Faysal El Badre wisten de jongens een goede wedstrijd neer te zetten en de tegenstander met 2-5 te verslaan.

Al snel wist Sabir Ben El Kabir na een mooie actie de 0-1 op zijn naam te schrijven, maar Lebo kon de voorsprong niet lang vasthouden: na een inschattingsfout van Yassin wist hij zijn handen niet tegen de bal te krijgen, waardoor deze langs zijn linkerbeen glipte en voor de 1-1 zorgde. Dit heeft het team direct wakker geschud en liet daardoor een aantal flitsende aanvallen zien. Na een goed uitgespeelde aanval posteerde Sabir Ben Khalou zich bij de tweede bal, waar hij de bal toegespeeld kreeg van de aanvoerder Hamza. Sabir wist te scoren: 1-2. Niet lang daarna wist Hamza, na een assist van Mohammed, de 1-3 op zijn naam te schrijven en de toon was gezet. Met deze stand werd er de rust in gegaan.

Aan het begin van de tweede helft kreeg Mohammed de bal toegespeeld van Sabir Ben Khalou en wist de keeper te foppen met een mooie schijnbeweging, waarna hij zijn tweede doelpunt van het seizoen maakte en wist daarmee de 1-4 op het scorebord te krijgen. Niet lang hierna kreeg Mohammed een onterechte gele kaart, waarna al snel de 2-4 volgde. Dankzij nog een mooi afstandsschot van Hamza, die via de paal in het doel verdween, zorgde hij voor de eindstand van 2-5.

Hiermee is er weer wat vertrouwen getankt voor de komende wedstrijden en de eerstvolgende vindt aanstaande vrijdag plaats om 20:10 in sporthal Calvijn tegen FC Kondo Budjang.