B1 houdt goede reeks vast en staat na bloedstollende wedstrijd nog steeds aan kop

Vrijdag stond onder leiding van trainer Faysal El Badre de lastige uitwedstrijd tegen Veerhuys op het programma. In de kleedkamer werd direct duidelijk gemaakt dat het team niet zonder punten richting Amsterdam zou gaan. De eerste helft zag er goed uit, waar er vanaf de eerste minuut met een hoog baltempo werd gespeeld.

Doordat er goed druk werd gezet, maakte de tegenstander individuele fouten en daar werd goed gebruik van gemaakt: Othman maakte na een verovering van Sabir de openingsgoal en de toon was gezet. Hierdoor kreeg het team een boost, waarna de 0-2 snel volgde na een goed uitgespeelde aanval van de aanvoerder Hamza die op zijn beurt Tyler aanspeelde en de bal binnenschoot. Het team kreeg hierdoor steeds meer vertrouwen en het druk zetten was iets waar de tegenstander moeilijk mee kon omgaan. De sterk spelende Hamza kon na een onderschepping voor de 0-3 zorgen, waarmee de rust werd ingegaan.
img_1244
In de tweede helft kwam het team zeer zwak de kleedkamer uit en moest door onoplettendheid en een penalty twee doelpunten incasseren. Dit was blijkbaar een stootje die het team nodig had, want hierna werd er stukken beter gespeeld. Na een prachtige actie tussen Sabir en Hamza wist de aanvoerder zijn tweede doelpunt van de avond te verzilveren en zichzelf te bekronen tot voorlopig topscorer van de B1. Helaas kreeg het team in de laatste minuut nog één tegendoelpunt te verwerken, na een afstandsschot die van richting veranderde, echter bracht dit de winst gelukkig niet in gevaar. Na de 3-4 winst kon het team met opgeheven hoofd richting Amsterdam rijden.

Volgende week vrijdag staat de thuiswedstrijd in Sporthallen Zuid op het programma tegen Hovocubo. De wedstrijd wordt om 20:10 gespeeld!

Bewaren

Bewaren