Op vrijdag 14 oktober stond de uitwedstrijd tegen Arch.b. Nieuweboer, nummer drie op de ranglijst, op het programma. De trainers Imad Aoulad Taher en Faysal el Badre konden vol tevredenheid terugkijken naar deze ontmoeting, waar duidelijk te zien was dat het team voor de volle 100% met de drie punten huiswaarts wilde keren. Helaas hadden de jongens, die vanwege blessures de aanvoerder Hamza en sterkhouder Saber Benelkebir moesten missen, het geluk niet aan hun zijde. Kans na kans werd gekeerd door de sterke keeper van de tegenstander.

Na een paar minuten kreeg het team het eerste doelpunt te verwerken na een goed uitgespeelde aanval van de tegenstander. Hierna volgde snel de 1-1 dankzij Saber Ben Khalou, die een hard genomen vrije trap de kruising in jaagde. Othman, die een ijzersterke wedstrijd speelde, volgde op zijn beurt met een mooi afstandsschot die ook in dezelfde kruising verdween. De vreugde was helaas van korte duur, want hierna ging de tegenstander vol in de counter waar de 2-2 uit ontstond. Sabir Ben Khalou liet het hier niet bij zitten en liet na een prachtige solo zien waarom hij zo belangrijk is en knalde de bal keihard op de lat. Gelukkig stond Morteza vervolgens op de juiste plek om de 2-3 te op zijn naam te zetten. Vlak voor rust wist de thuisploeg nog op gelijke hoogte te komen, wat ervoor heeft gezorgd dat de jongens in de tweede helft nog beter uit de verf kwamen.

Kort na rust wist Mohammed na een gekeerd schot de bal in het dak van het doel te krijgen, die daarmee zijn eerste doelpunt van het seizoen op zijn naam schreef. Al snel kon ook Ahmed zijn eerste doelpunt maken na een mooie pass van Mohamed, die de gehele wedstrijd liet zien waarom hij tot één van de meest technische spelers van het team behoort. Angstig keken zijn tegenstanders telkens toe als Mohammed met de bal aan zijn voet opkwam en hen vaak achterliet na een mooie schijnbeweging. Waar het seizoen voor hem stroef begon, liet hij vrijdag zien over watvoor kwaliteiten hij beschikt. Helaas kon het team de 3-5 voorsprong niet tot het einde vasthouden, want binnen korte tijd vlogen twee tegendoelpunten het doel in wat voor een eindstand van 5-5 zorgde.

Op vrijdag 28 oktober staat de uitwedstrijd in de Draai op het programma tegen FC Marlene. De wedstrijd wordt om 20:00 gespeeld.