Afgelopen vrijdag stond de thuiswedstrijd tegen Hovocubo op het programma, wat zeker geen gemakkelijke wedstrijd leek te worden.  Het team begon namelijk erg zwak in de eerste helft waar het organisatorisch te wensen overliet. Door onoplettendheden en individuele fouten leek het alsof het team niet scherp was, maar kon uiteindelijk met een eindstand van 7-4 de drie punten bijschrijven.

Waar er in de eerste helft maar één doelpunt viel (van Sabir Benelkebir), was het een doelpuntenregen in de tweede helft. Het zwakke spel was voor de trainers reden om het team wakker te schudden tijdens de rust. Deze peptalk was blijkbaar nodig, want waar het in de eerste helft erg amateuristisch leek vertoonden de spelers in de tweede helft hoogstaand voetbal. Hovocubo kwam na de rust door twee goals nog wel kort op voorsprong, maar daarna volgde de ene na de andere mooie aanval die werd omgetoverd tot een doelpunt; al snel wist de topscorer Hamza de 2-2 op zijn naam te schrijven. Hierna volgde de 3-2 van een in vorm verkerende Tyler, die vooralsnog elke wedstrijd trefzeker is.

In de tweede helft kreeg Othman een gele kaart, waardoor het team in een ondertal kwam en al snel tegen een derde tegendoelpunt moest aanlopen, waarmee Hovocubo op gelijke hoogte kwam. Dit weerhield het team er echter niet van om de lijn door te trekken en ging wederom in de aanval. Gelukkig bleef het team mooi voetbal laten zien, waardoor er na een eigen doelpunt van de tegenstander en drie mooie aanvallen doelpunten volgden van tweemaal Sabir Ben Khalou en Othman. Waar 7-3 de eindstand leek te worden, zat het team al met het hoofd bij de overwinning en moest daardoor helaas nog één doelpunt incasseren. Desondanks kon er door de trainers Imad Aoulad Taher en Faysal el Badre teruggekeken worden naar een zeer goede en sportieve ontmoeting en voor het publiek een wedstrijd met mooi voetbal.

Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd in de Dars in Wervershoof op het programma tegen Arch.B. Nieuweboer. De wedstrijd wordt om 19:40 gespeeld.