Aanstaande zaterdag is het zover! Tijd voor a.s.v. LEBO om geschiedenis te schrijven tegen de Amsterdamse concurrent t’ Knooppunt. Vanwege de finale en de derby verwachten we een groot aantal bezoekers. Vandaar een aantal belangrijke maatregelen en adviezen.

  1. Er zal een tribune scheiding plaats vinden. Dat betekent dat bij binnenkomst gekozen moet worden tussen het LEBO of het Knooppunt vak. Bij binnenkomst zal je eerst langs detectiepoortjes moeten. Links is de kassa van a.s.v. LEBO en rechts is de kassa van ’t Knooppunt. Kies buiten al in welk vak je gaat zitten, eenmaal binnen kan je niet meer van supporters vak wisselen.
  2. Koop bij de kassa je bandje en doe deze om je pols. Vervolgens kan je bij de controle post na het laten zien van je bandje richting de tribune toe.
  3. Indien je een LEBO play-off shirt hebt aangeschaft, kan je een bandje krijgen bij de bandjes controle post (trap omhoog)
  4. Kom op tijd, aangezien de veiligheidsmaatregelen voor vertraging zorgen. Aangeraden wordt om ten minste om 17:15 uur naar sporthallen Zuid te komen.
  5. Zonder (juist) bandje om wordt je uit de zaal verwijderd.
  6. Indien je de zaal verlaat tijdens de wedstrijd of in de rust, zal je opnieuw gefouilleerd worden.
  7. Voor tijdens en na afloop van de wedstrijd is het verboden om de wedstrijd vloer te betreden ongeacht winst of verlies.

Uiteraard gaan we met zijn alle zorgen voor een geweldige sfeer en steunen wij de selectie van Calvin Blankendal op de best mogelijke manier. Laten we hopen dat we getuige zijn van een historische avond voor a.s.v. LEBO