Blumstone Advocaten

Advocaten gespecialiseerd in het Vastgoedrecht, Overheidsrecht, Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht

Wij zijn getalenteerde advocaten en probleemoplossers. Wij hebben de juridische kennis en ervaring, maar vooral ook het instinct en de durf om op het juiste moment te handelen.

Onze aanpak begint met een persoonlijke relatie, met elkaar en met onze cliënten. Dat gaat ons natuurlijk af, we zijn gepassioneerd en maken uw zaak de onze. Wij zijn mensen. We zijn advocaten. We houden van wat we doen. Dat maakt het verschil.

Blumstone Advocaten is opgericht eind 2007, vlak voordat de financieel-economische crisis ons allemaal jarenlang in de greep hield. Wij hebben in die jaren geleerd hoe het is om iets op te bouwen in omstandigheden die tegenwerken. Als sponsor ondersteunen wij dan ook bij voorkeur verenigingen en activiteiten waarbij mensen, vanuit een achterstand, tegen de verwachting in, boven zichzelf uit willen stijgen.

ASV LEBO is een schoolvoorbeeld van een dergelijke vereniging: ASV LEBO wil allochtone jongeren en volwassenen van het stadsdeel Slotervaart en de omliggende stadsdelen helpen bij het verder integreren in de Nederlandse samenleving via teamsport en leert ze omgaan met winnen, verliezen en fairplay. Het afgelopen jaar won ASV LEBO, tegen de verwachting in, het kampioenschap zaalvoetbal Nederland 2016.

blumstone logo