welkom_charlesWij zijn verheugd te kunnen melden dat Charles Jongerius aan de slag gaat bij ASV Lebo. Vanaf komend seizoen gaat hij aan de slag als “bestuurslid technische zaken” en zal de spil zijn tussen bestuur en selectie en het gezicht zijn bij de wedstrijden van ASV LEBO.

 

Charles omschrijft:” Per 1 juli jl. heb ik de overstap gemaakt van zvv ’t Knooppunt naar ASV LEBO. In een gesprek met de voorzitter van ASV LEBO (Ronald van Teeffelen) was al snel duidelijk dat ik met mijn ervaringen van toegevoegde waarde kan zijn voor de club. Het voelde al meteen als een warm welkom. Ik ben blij om komend seizoen voor deze mooie club aan de slag te gaan.

Bij zvv ’t Knooppunt heb ik de afgelopen drie seizoenen veel hoogte punten (Bekerwinnaar 2016, Landskampioen 2017, Supercup 2017 en UEFA Elite Round 2017) meegemaakt, maar uiteraard ook diepte punten. Het was me een genoegen om binnen deze club bezig te zijn geweest, de samenwerking met de beste spelers van de eredivisie en de samenwerking met de trainers Khalid Elbaz, Carmelo Nieddu en Hicham Benhammou zal ik koesteren.
Helaas zal zvv ’t Knooppunt stoppen en onder een andere naam en locatie verder gaan.
Voor mij mag het nieuwe seizoen al weer beginnen, we gaan er weer een mooi seizoen van maken!”
Het bestuur is blij met Charles en wensen hem veel succes