CoRONA beleid Thuiswedstrijden

De veiligheid van onze spelers, staf en gasten staat voorop! 

Helaas zijn we voorlopig nog niet af van het coronavirus.
Ook in het zaalvoetbal moeten we tijdens de trainingen en wedstrijden het virus zo weinig mogelijk kans geven om zich verder te verspreiden. Er is dan ook door de vereniging een protocol opgesteld waar een ieder zich aan dient te houden.

Samen moeten wij er voor zorgen dat we kunnen blijven genieten van onze jeugd, recreatie- en selectiespelers.

 

MAATREGELEN IN HET KORT

In verband met COVID-19 zullen er verschillende maatregelen van toepassing zijn:
– Gebruik het gezond verstand
– Iedereen houdt 1,5 meter afstand
– Registratie vooraf verplicht
– Kom enkel als je geen klachten hebt
– Tijdens de wedstrijd blijf je zitten
– Geen uitbundig gejuich
– Er zal geen horeca aanwezig zijn
– Volg de looprichting van ASV LEBO
– Denk aan elkaar

 

Gang van zaken in Sporthal Calvijn

Bij aankomst bij de Sporthal Calvijn wordt je gevraagd je toegangsbewijs te laten zien en je handen te desinfecteren. Eenmaal binnen krijg je een bandje welke je direct dient om te doen. 

Het Calvijn is tevens een school met een eigen protocol, wij verzoeken je dringend om enkel de richtlijnen van ASV LEBO te volgen. Dit betekent dat de tribunes enkel toegankelijk zijn vanuit de kantine. 
De tribunes verlaten kan alleen via de gang beneden.

 

Registratie verplicht
Om te voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en GGD is het niet meer mogelijk om aan de kassa een kaartje te kopen. Vanaf heden zal alles via een online ticketshop verlopen. Tickets worden per wedstrijd beschikbaar en zullen in combinatie met geldige legitimatie zorgen voor een toegang tot de sporthal.

Tijdens het aanvragen van een online toegangsbewijs wordt je gevraagd om je naam, achternaam, e-mail adres en telefoon nummer achter te laten. Deze zullen tot 14 dagen na het evenement bewaard blijven en enkel op verzoek van de GGD gedeeld worden voor eventueel contact onderzoek in verband met een besmetting. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd. 

Gegevens zullen niet gebruikt worden voor enig ander doeleinde.


Aangepaste tijden voor toegang
Iedere thuiswedstrijd zullen de deuren 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd geopend worden. Op het moment dat de wedstrijd is gestart, zal er niemand meer toegang krijgen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent, tijdens de wedstrijden blijven de deuren gesloten. Voortijdig de wedstrijd verlaten is wel mogelijk. 

Houd er rekening mee, dat als je eenmaal buiten bent, je niet meer binnen komt.


Eenrichtingsverkeer in het Calvijn

Tijdens de thuiswedstrijden van ASV LEBO is het protocol van de vereniging van toepassing. Dit betekent dat de huidige looprichting opgesteld door het Calvijn College vervalt en enkel de gewenste looprichting van ASV LEBO wordt opgevolgd.
Dit betekent dat iedereen aan de rechterkant de accommodatie betreedt. Na de scan en gezondheidscheck volg je de lijnen richting de kantine, daar kun je boven de tribune betreden. Vanuit de tribune boven kun je de trap af naar beneden om naar de sporthal te gaan en in de zaal op de tribune plaats te nemen. 
Als je de tribunes wilt verlaten kan dit enkel via de deuren aan de zijkant van de sporthal. Via deze weg kun je in de hal de trap op en de accommodatie weer verlaten via de hoofdingang.


Een vaste zitplaats

Om het overzicht te bewaren is iedereen verplicht een eigen plaats te kiezen en hier de wedstrijd ook te blijven zitten. Ongeacht of je een huishouden deelt, hebben wij enkel eenpersoonsplaatsen met 1,5 meter afstand tot elkaar. De niet beschikbare plekken zullen zichtbaar zijn afgeplakt met een zwart-geel tape aanduiding. Er wordt een uitzondering gemaakt voor een ouder met kind tot 12 jaar.

Aanmoedigen
Vanzelfsprekend mag een doelpunt gevierd worden! Echter willen wij een ieder er op wijzen dat spreekkoren en uitbundig geschreeuw niet toegestaan is. 

 

Volg de instructies van de medewerkers van ASV LEBO
Wij willen niets liever dat iedereen als van ouds de wedstrijden optimaal kan beleven, wij hopen dan ook op een ieders begrip dat de maatregelen worden opgevolgd. Er zullen tijdens de wedstrijd op verschillende posities medewerkers van ASV LEBO staan om toezicht te houden, zij doen dit voor de veiligheid van iedereen. Wij verzoeken u dringend alle instructies van de medewerkers op te volgen. 

Mocht je naar aanleiding van het protocol of de instructies nog vragen/opmerkingen hebben, dan verzoeken wij je vriendelijk om deze te delen met de verenigingsmanager: Corné Rademaker. Hij is aanwezig tijdens de wedstrijd en zal het protocol kunnen toelichten.

 

 

 

 

 

“LEBO is een grote familie. Door voetbal verbinden we de maatschappij en streven we ernaar iedereen te laten groeien. Op- en om het veld.”