CoRONA beleid Thuiswedstrijden

De veiligheid van onze spelers, staf en gasten staat voorop! 

Na de laatste wijzigingen in de maatregelen omtrent het coronavirus kunnen wij uitkijken naar thuiswedstrijden waar de 1,5 meter niet meer gehanteerd hoeft te worden! Dit betekent dat wij de Calvijnhal weer 100% mogen vullen met publiek om onze selectie aan te moedigen.

 

 

THUISWEDSTRIJDEN ASV LEBO

– CoronaCheck vooraf
– Registratie verplicht
– Binnen is binnen
– Horeca is open voor publiek
– Eigen verantwoordelijkheid

 

 

CoronaCheck vooraf

Bij aankomst bij de Sporthal Calvijn wordt je gevraagd je CoronaCheck-app te laten zien. Hierin staat een QR-code waarmee je kunt aantonen dat je gevaccineerd of getest bent tegen corona of dat je corona al hebt gehad.

Dit is VERPLICHT voor toeschouwers vanaf 13 jaar. 
Vanaf 14 jaar is ook het tonen van legitimatie verplicht. 

Wij respecteren ieders keuze, maar zullen ons houden aan de regels een maatregelen welke gehanteerd worden door het RIVM en de overheid. 

Zonder geldige QR code kunnen wij u dus geen toegang geven tot de sporthal.

 

Registratie verplicht
Vanaf heden verloopt het kopen van kaartjes en het verkrijgen van toegang tot de sporthal/tribune via een online ticketshop.

Tickets worden per wedstrijd beschikbaar en zullen in combinatie met geldige legitimatie zorgen voor een toegang tot de sporthal.

Tijdens het aanvragen van een online toegangsbewijs wordt je gevraagd om je naam, achternaam, e-mail adres en telefoon nummer achter te laten. Deze zullen tot 14 dagen na het evenement bewaard blijven en enkel op verzoek van de GGD gedeeld worden voor eventueel contact onderzoek in verband met een besmetting. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd. 

Gegevens zullen niet gebruikt worden voor enig ander doeleinde.

Binnen is binnen
Doordat wij met vrijwilligers werken is het een uitdaging en logistieke organisatie om alles is goede banen te leiden. Wij verzoeken dan ook het publiek te accepteren dat u na de toegang niet meer naar buiten kunt. Als u naar buiten gaat is het niet meer mogelijk om naar binnen te gaan. Uw ticket zal namelijk niet meer geldig zijn. 
U dient dan opnieuw een ticket te kopen. 

Bij medische of bijzondere redenen verzoeken wij u contact op te nemen met de organisatie.


Eigen verantwoordelijkheid
Wij heten iedereen van harte welkom in de sporthal om te genieten van het zaalvoetbal. Wij vragen u te handelen naar uw eigen verantwoordelijkheid.
Heeft u corona-gerelateerde klachten? Laat u zich dan testen en blijf thuis.

 

Volg de instructies van de medewerkers van ASV LEBO
Wij willen niets liever dat iedereen als van ouds de wedstrijden optimaal kan beleven, wij hopen dan ook op een ieders begrip dat de maatregelen worden opgevolgd. 

Mocht je naar aanleiding van het protocol of de instructies nog vragen/opmerkingen hebben, dan verzoeken wij je vriendelijk om deze te delen met de verenigingsmanager: Corné Rademaker. Hij is aanwezig tijdens de wedstrijd en zal het protocol kunnen toelichten.

 

 

 

 

 

“LEBO is een grote familie. Door voetbal verbinden we de maatschappij en streven we ernaar iedereen te laten groeien. Op- en om het veld.”