Asv LEBO is een maatschappelijke vereniging die zich veel inzet in de wijken van Amsterdam om deze leefbaarder te maken. Onze sportcoordinator organiseert hierdoor meerdere projecten waaronder de scholencompetities.

In het seizoen 2016-2017 zal de scholencompetitie in Amsterdam zuid van start gaan!!

Scholencompetitie stadsdeel Zuid. Periode februari – april . Locatie: Sporthallen Zuid. Tijd: 17:00-19:00 In samenwerking met Dynamo en Combiwel.

Basisscholen uit hetzelfde stadsdeel nemen het tegen elkaar op om de fairplay beker of de kampioensbeker te winnen. Beide prijzen zijn net zo belangrijk. De kampioen strijdt in een kampioenschap van Amsterdam om de beste ploeg van Amsterdam te worden. Misschien komt er zelfs een kampioensschap van Nederland. Maar dat is nog niet zeker!

De competities worden in samenwerking met de KNVB georganiseerd. Daarnaast worden stageplekken aangeboden, om jongeren op te leiden in de sportwereld. Zo zullen ze worden ingezet als teambegeleider, scheidsrechter, wedstrijdorganisator of toezichthouder. Deze jongeren kunnen zelfs hun scheidsrechtersdiploma halen.

Wil jij met je school dit jaar gaan winnen??? Maak dan zo snel mogelijk een perfect team, meld je aan met de school en begin in de periode februari met je team in de scholencompetitie en strijd voor de 1e plek!!!