Ik zal me even voorstellen:

Mijn naam is Dennis Hooijman. Ik ben 50 jaar, getrouwd en ik heb 3 prachtige dochters. De oudste is 28 jaar oud, de middelste 23 en de jongste wordt bijna 10 jaar.
Ik ben werkzaam als beroeps brandweerman in Amsterdam. Dit doe ik al 25 jaar met heel veel plezier.
Wat ik ook met heel veel plezier en liefde doe, is voetballen. Zowel veld als zaal. Een paar jaar geleden besloot ik me meer te verdiepen in het voetballen en coachen. Daarom besloot ik de opleidingen UEFA C Youth en TC-zaal 3 te volgen. Ik ben heel blij deze kans te krijgen bij ASV Lebo zodat ik een positieve inbreng kan brengen aan en in het team!

Het bestuur; Wij zijn heel erg blij om Dennis aan onze vereniging toe te voegen, Dennis zal de dames teams gaan trainen, zeker nu dat het aantal dames teams is verdubbeld. Dennis zal geassisteerd worden door een oude bekende (binnen ASV Lebo) Murphy Goelamnabie. Het bestuur wenst beide heren heel veel succes komend seizoen.