Afgelopen vrijdag 6 februari heeft de eerste Ladies Night plaatsgevonden voorafgaand aan de topwedstrijd tegen TPP uit Rotterdam.

Omdat we bij AORC/Lebo vastgoed onszelf als een grote familie zien, en we zaalvoetbal toegankelijk, laagdrempelig en gezellig voor iedereen willen maken hebben we afgelopen vrijdag een zogeheten Ladies Night georganiseerd.

De eerste editie wilden we graag organiseren voor partners en familieleden van onze spelers en technische staf. Alle spelers nodigden vrouwen, vriendinnen, zussen en kennissen uit naar de sporthallen zuid. Ze werden netjes opgevangen door onze vrijwilligers, waar ze na het nuttigen van een drankje de ruimte mochten betreden waar onze spelers zojuist een wedstrijdbespreking hadden gehad. Hier kreeg iedereen een presentatie te zien waarbij we wat vertelden over onze vereniging en onze activiteiten, kregen ze een filmpje te zien en konden ze onderling ook kennis maken met elkaar. Na deze presentatie werden ze meegenomen naar de tribune waar een speciaal vak was afgezet voor vrienden en familie. Daar kon iedereen gezellig met elkaar genieten van de 3-2 overwinning op TPP Rotterdam.
Na de wedstrijd genoot iedereen van een hapje en een drankje, en iedereen aan het eind van de avond met een fijn gevoel de sporthallen verliet.

De reacties en de opkomst waren super, en we zijn als vereniging enorm blij en trots dat we op deze manier ook de families en vrienden kunnen betrekken bij onze sportieve successen. Hierbij willen we iedereen hartelijk danken voor zijn / haar komst en we hopen dat dit een start was van iets moois, en dat er nog vele mooie andere initiatieven zullen volgen om van AORC/Lebo vastgoed een nog grotere en hechtere familie te maken.