Vandaag is de Aorc/Lebo Vastgoed zaalvoetbalinstuif van start gegaan in de Aristos sporthal. Er zijn veel jongeren op af gekomen, er waren namelijk ongeveer 25 deelnemers aanwezig in de hal. De deelnemers kwamen uit verschillende gebieden uit Amsterdam, zo hadden we een aantal deelnemers uit Osdorp en Slotermeer. Het overgrote deel van de deelnemers kwam uit Geuzenveld.
Hierdoor was het een groep met veel diversiteit en daardoor ook veel creativiteit. Iedereen is welkom bij de voetbalinstuif en dat was terug te zien in de hal, kwalitatief was er een groot verschil te zien tussen de verschillende voetballers. Er heerste echter wel een hele positieve sfeer en alle jongeren konden het goed met elkaar vinden.
Zaid el Morabiti was aanwezig in de hal en er werd door de deelnemers ook erg naar hem opgekeken. Het is een gigantische meerwaarde dat we gebruik kunnen maken van Zaid als rolmodel. Hij is niet alleen aanvoerder van het Nederlands zaalvoetbal team maar tevens is hij 1 van de beste straat/zaalvoetballers van Nederland.
De meeste jongeren die aanwezig waren in de hal doen momenteel niet aan sport. Het is ons doel zoveel mogelijk jongeren door te kunnen laten stromen naar de zaalvoetbalvereniging Aorc/Lebo Vastgoed.​ IMG-20150303-WA0000