Dinsdag 22 april vonden de finales plaats voor Sholencompetitie Zuid. Een week eerder werden de halve finales gespeeld. AORC/Bebi’s en AORC/BMS D1 wonnen deze halve finales, waardoor zij het tegen elkaar mochten opnemen tijdens de finaledag. De verliezers van de halve finales speelden voor de 3e plek (troostfinale).

Penalty shootout
De finaledag begon met een penalty shootout. De teams werden in 2en verdeeld en de spelers mochten individueel uitmaken, wie zich de penalty koning mocht noemen. Op doel stond de keeper van AORC/Lebo Vastgoed 1 (Nick van Teeffelen). De deelnemers van de competitie lieten al snel zien over een goede penalty te beschikken. Nick werd een aantal keer goed verrast. Na 8 rondes is er uiteindelijk een winnaar naar voren gekomen.

Penalty Shootout

 

Troostfinale
De troostfinale ging tussen AORC/BMS D2 en AORC/Olympia D1. Het was een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk was het AORC/Olympia D1 dat er met de winst vandoor ging. AORC/Olympia D1 Is op de 3e plek geëindigd, wat een goede prestatie is!

Troostfinale

Finale
Om 16:40 stond de finale op het programma. De finale ging tussen AORC/Bebi’s en AORC/BMS D1. De teams eindigden tijdens de reguliere competitie op plaats 1 en 2, met slechts 3 punten verschil. Vooraf gezien beloofde dit een spannende wedstrijd te worden. De finale werd uiteindelijk ook een spannende pot. Beide teams lieten goed voetbal zien en toonden aan waarom zij bovenaan de competitie stonden. Uiteindelijk was het AORC/Bebi’s dat aan het langste eind trok en zich dus winnaar mocht noemen van Scholencompetitie Zuid!!

Finale

Fairplay
Tijdens de competitie viel er een Fairplay prijs te winnen, een zeer belangrijke prijs. Deze prijs kon worden gewonnen door het meest sportieve team van de competitie. Wekelijks werden per team Fairplay punten genoteerd. Er moet gezegd worden dat alle teams zich respectvol hebben gedragen, maar er was een team dat er boven uit stak. De winnaar van de Fairplay prijs is AORC/BMS D2!!

Fairplay

Alle foto’s van de finaledag zijn te vinden op onze Facebookpagina.