De KNVB heeft in principe alle zaalvoetbalcompetities beëindigd, maar de Eredivisie zaalvoetbal was tot gisteren nog in afwachting van de UEFA. 

Nu is er dan toch duidelijkheid over het vervolg van de Eredivisie: Er is geen kampioen dit jaar en de huidige nummer één in de competitie krijgt het Europese ticket. Hovocubo zal Nederland vertegenwoordigen in het Europese circuit.

Daarnaast zullen er ook geen teams degraderen. Dit heeft tot gevolg dat de competitie van seizoen 2020-2021 vooralsnog met dezelfde twaalf teams zal starten in september 2020.

Naast het besluit dat de Eredivisie geen kampioen kent dit jaar, heeft de KNVB besloten dat ook de bekerfinale en de supercup dat jaar niet zullen worden afgesloten.

ASV LEBO kijkt terug op een sterk seizoen waar het strandde in de halve finale van KNVB bekertoernooi tegen koploper Hovocubo. 
In de Eredivisie stonden de heren van Zaid el Morabiti op een tweede plaats met slechts een punt achter Hovocubo en was de landstitel geen onhaalbaar doel. 

Wij betreuren deze sombere afloop van de competitie, maar staan volledig achter het besluit van de KNVB. De sporthallen zijn al wekenlang leeg vanwege de overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het verlengen van de maatregelen tot en met 20 mei en de sluiting van de accommodaties tot en met 1 juni, vervalt de mogelijkheid om de resterende wedstrijden en de play-offs op een gewenste manier uit te spelen.

Hiermee is seizoen 2019-2020 definitief beeindigd.