Sinds Calvin Blankendal aan het roer is bij a.s.v. LEBO gaat de club met stappen vooruit. Samen met hoofdsponsor LEBO Vastgoed B.V. is het een weg in geslagen waarin meerdere successen worden geboekt. U zult de komende weken op de hoogte worden gehouden van de professionalisering binnen de club.

Deel 1: Vitaminstore!

Sinds vorig jaar zijn a.s.v. LEBO en Vitaminstore gaan samenwerken. Vitaminstore levert de benodigde supplementen voor spelers om ze optimaal te laten profiteren van hulpmiddelen en fit aan de start te verschijnen. Zo krijgen de spelers eiwitten, visolie, magnesium, vitaminepillen en isotonedrank.

Calvin Blankendal: “Dankzij de supplementen zullen mijn spelers fitter en gezonder aan de start verschijnen en bovendien zullen ze na de trainingen en wedstrijden sneller herstellen. Voor ons is dit weer een stap richting het professionaliseren van het zaalvoetbal.”

Zo zie je in de finale van vorig seizoen dat de spelers zich optimaal hadden voorbereid. Zelfs in de verlenging was de concentratie en de fitheid van de spelers boven gemiddeld. Stap voor stap probeert de club de randvoorwaarden voor de spelers zo goed mogelijk te regelen. Supplementen zijn hierin een onderdeel.

vitamin-store

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven, en helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Daarom kunt u bij Vitaminstore terecht voor voedingssupplementen, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers, sportvoeding en gezonde verse juices uit de hippe juicebar. Vitaminstore heeft inmiddels zijn dertigste vestiging geopend. Daarnaast hebben ze een uitstekende webshop.

“Voor Vitaminstore is dit de eerste sponsorovereenkomst in club verband. a.s.v LEBO is een vitale vereniging die zich enorm veel inzet op het maatschappelijk vlak. Wij hebben veel raakvlakken met de vereniging en zijn daarom blij dat we een sponsor overeenkomst hebben kunnen afsluiten” Aldus eigenaar Koert Otten.

Ook benieuwd naar de producten van Vitaminstore? Bekijk en bestel de producten via www.vitaminstore.nl of bezoek een van de 30 vestigingen! Bijvoorbeeld op het Osdorpplein in Nieuw – West!