Donderdag 23 februari heeft het eerste scholencompetitie zaalvoetbaltoernooi plaatsgevonden. Ondanks het slechte weer en de storm was het een groot succes en had het toernooi erg veel deelnemers uit vele stadsdelen waar a.s.v. LEBO actief is. Meer dan 50 kinderen, zowel jongens als meisjes, gingen strijden om de titel.

Na een hele mooi middag met leuke wedstrijden had het toernooi een verassende winnaar, namelijk o.b.s. de Toekomst! Na een schitterende halve finale die door penalty’s werden beslist, hebben de spelers van o.b.s. de Toekomst vervolgens de finale met 3-2 in hun voordeel beslist.

Naast deze titel heeft het team ook de prijs voor ‘Beste Keeper’ in de wacht gesleept. Nadim El Khayari heeft heel veel reddingen verricht en mocht deze prijs dan ook terecht in ontvangst nemen. Natuurlijk mogen ook de felicitaties voor Jan-Willem, de succesvolle docent van o.b.s. de Toekomst niet ontbreken.

Aan het eind van het toernooi werd ook de prijs voor ‘Beste Speler’ uitgereikt. Deze titel ging naar Ayoub Oforimanfa. De Fair-playprijs was voor Ali Azahaf en deze trofee was dik verdiend!

Naast alle deelnemers bedankt de organisatie, a.s.v. LEBO, de ouders voor het drinken en fruit wat zij hebben geleverd. Na afloop van de dag mochten de winnaars, ouders en de organisatie heerlijk gaan eten bij Meram Burger te Pieter Calandlaan 81. Tenslotte willen wij de eigenaar van het restaurant, Yasin, erg bedanken voor zijn gastvrijheid en het sponsoren van hun alom bekende, heerlijke menu’s.

 

zaalvoetbaltoernooi 1 zaalvoetbaltoernooi 2 zaalvoetbaltoernooi 3 zaalvoetbaltoernooi 4 winnaars zaalvoetbal